zondag 17 februari 2013

Hero - hoogdag van de vriendschap

Het was een prachtige dag. De zon was volop aanwezig en zorgde voor dat lentegevoel. Iedereen was happy. Ik heb zwaar afgezien in de laatste 3 ronden maar jullie sleurden me er door.

Ik heb nooit alleen gelopen, ook niet op de momenten dat er niets anders op zat dan te stappen. Ik was onder de indruk van jullie, mijn supporters. Tot op de laatste meters hielden jullie er de fun in. Helga dook plots op met Adele door de boxen of met lichtgevende oortjes. Anja fietste de hele tijd mee voor mocht ik toch iets nodig hebben. The wave werd door Ludo, Laura en Koen frequent in gang gestoken tijdens het lopen en iedereen volgde die vlotjes op.

Misschien heb ik niet ieder persoonlijk kunnen bedanken, zoals onder andere Simon en Lies met de kindjes, Daphni. Bij deze merci om naar Gent te komen. Sommige waren er zelfs maar voor 10 minuutjes maar ferm dat die 10 minuutjes hier aan besteed werden.

Ik kan het niet genoeg herhalen: bedankt aan alle club365-leden, alle SVS-ers, aan iedereen die aanwezig was en aan allen die van op afstand mee gesupporterd hebben.

Proficiat aan iedereen die daar zijn doelen bereikt heeft, zijn grenzen overschreden en besloten heeft dat lopen fun is.En om het met de wijze raad van Marleentje te zeggen: een marathon lopen is niet niks, uitlopen is al goed zenne. Maar het wordt wel eens tijd dat ik dat eetprobleem tijdens het lopen aanpak. Ik kan niet blijven op karakter lopen.

De after party was formidabel en ik ben nog nooit zo veel geknuffeld geweest. Katrien, Nele en Peggy ontpopten zich tot pizza-girls first class en de cava heeft rijkelijk gevloeid. Anja, je lekkere snoepjes heb ik nog niet kunnen opeten maar ze zijn een motivatie om snel te genezen.

Ik heb het getroffen met mijn vriendenkring en vooral met mijn gezin. Mijn dochter heeft de catering gedaan en de kinderen geanimeerd. Mijn zoon haalde op skireis speciaal voor mij zijn diamanten skibrevet. Mijn man heeft zo maar 17km mee gelopen om mij te steunen. Als dat geen liefde is!

2 opmerkingen:

  1. Beste WIsken, proficiat met je marathon. Je liep supergoed, aan een mooi tempo en ik vind het beresterk van je dat je hem hebt uitgelopen na die maagklachten ergens middenin. Velen zouden opgegeven hebben! Proficiat, geniet nog maar lang na!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oei, mijn teksten lopen hier sneller over het scherm dan in het formaat van Picasa3. Snel lezen of op pauze klikken is de oplossing. Het is een interactief stukje, zie het zo. ;-)
    Wisken

    BeantwoordenVerwijderen