maandag 11 februari 2013

Hero - Week 1

We zijn een weekje na mijn opgave in de marathon van Apeldoorn. Ik heb het allemaal wat geplaatst. Bewust heb ik gekozen om geen medicijnen te nemen deze week. Blijkbaar hebben de vorige me zo'n vals beeld gegeven, alsook de microben net under the skin gehouden, dus nu is het uitzieken in al zijn glorie.

Het is wel frustrerend zenne. Het breekt niet helemaal door maar als ik dan ga lopen dan zijn ze daar zenne. Woensdag en donderdag heb ik herstelduurloop gedaan. De hartslag in de eerste zone houden en toch bewegen. De frisse lucht deed me deugd totdat ik terug binnen kwam. Dan is het hoesten.

Zondag was er een stralende zon en winterse temperaturen. Het weertje dat ik nu vrijdag hoop te hebben. Ik had het gezelschap van Nathalie en Padi. We zijn het bos van Aalst ingedoken. Ik had gehoopt om terug wat aan een normaal tempo te kunnen lopen maar mis poes. De hartslag ging direct sky high. Maar mijn benen en vooral mijn humeur hunkerden naar kilometers.

Om de kerk wat in het midden te houden hield ik het bekeken na een dikke 12km. Er waren 3 versnellingen bij van telkens 1 minuut. Ik moest hier het onderspit delven tegenover Nathalie. Dit bevestigde enerzijds dat het lijf nog niet ok is, anderzijds was ik zo blij dat Nathalie beter liep dan mij. Zij heeft veel meer in huis dan ze zelf beseft. Ik hoop dat het haar een boost gegeven heeft. En het beste nieuws was vooral dat haar enkels niet geprotesteerd hebben!

3 opmerkingen:

 1. Ge zijt toch e specialeken é?! Uwen body heeft nog wat respijt nodig. Ik duim dat het tegen vrijdag helemaal okee is.. en anders zaterdag! Het wordt in elk geval een super dag vrijdag! En btw ik liep geen meter beter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sweet sweet sister! Straks is het zover! Net buiten gelopen en volgens mij is dit jouw ideale weertje! De omstandigheden zijn dus optimaal! Misschien om geen druk op te leggen geen pronostiekskes? Ik duim er in ieder geval voor dat je deze uitloopt en wie weet wel in 3u 58 min en 52 sec?
  Wat het ook wordt: Véél succes en geniet ervan!
  GELUKKIGE VERJAARDAG XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Wiske,
  'k loop wat vooruit op je blog maar ...
  superdikken proficiat met je prestatie gisteren in Gent, ondanks alles "uw" 42 kms uitlopen en daarna gezellig kletsen met alle supporters, je moet het maar doen! Grote klasse, grote madam! En ondertussen heb je mij nog veel energie gegeven ook want ik ben moe naar Gent gereden en fris in 't vel terug naar huis. Mijn sportieve aspiraties stonden wat op een laag pitje en zie hier, ik ben vandaag opgestaan met de goesting om toch maar aan de 20 km van Brussel mee te doen ondanks een onwaarschijnlijke werkplanning in de komende maanden... opgestaan met de goesting om vandaag nog eens gaan te lopen... Dus als je u vandaag wat slappekes voelt, 't ben e kik die met je energie gaan lopen ben... Oo ja by the way,ik ben vergeten mijn schamele 7 km's te registreren voor de be a hero, enfin die zullen het verschil nu ook niet maken. Gelukkige verjaardag en geniet nu even. Kris.

  BeantwoordenVerwijderen