vrijdag 30 augustus 2013

Wanzele Loopt!

Wanzele is een deelgemeente van Lede. Enkele goeie maten wonen daar en zij hebben de loopmicrobe ook goed te pakken. Regelmatig lopen we samen, pikken gezellige joggings mee en verkopen vooral veel leute.

Ze zijn ook ouders en hun kindjes gaan naar het schooltje in Wanzele waar ze ook deel uitmaken van het oudercomité. Van het ene gezever komt het andere gezever, dat wordt wat serieuzer en voilà, ze hebben hun schouders onder een heuse jogging gestoken: Wanzele loopt!

Persoonlijk vond ik het ambitieus en gewaagd maar ik moet zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben van hun organisatie tot op dit moment. Ze hebben professionele elektronische registratie, sponsoring en bouwen netjes de spanning op via alle sociale media.

Iedereen krijgt graag een beloning voor zijn loopprestatie. Zo is er een lekker en een nuttig geschenk voor iedere deelnemer (ja ik weet welke het zijn maar ik mag het niet zeggen). Voor de beste 3 mannen en vrouwen per reeks is er nog een kadocheque die men zeker zal gebruiken.

Hun motivatie was wat werkingsgeld te verzamelen voor het schooltje van Wanzele maar ook om de mensen aan te zetten tot bewegen en gezonder leven. Maar vooral om het gemeenschapsleven in Wanzele wat te boosten.

Marathonman Stefaan Engels en zijn Club 365 zal ook aanwezig zijn om de 10km mee te lopen. Ikzelf zal ook present zijn want het is een leuke gemeente en vooral het zijn super toffe mensen. Ik steun hen ten volle.

Er zijn nog plaatsjes vrij dus schrijf jullie zeker in via hun site http://wanzeleloopt.be/ want de ambiance zal er ook zeker zijn. Je kan zelfs via Facebook laten weten welk liedje jij graag hoort tijdens het lopen. Dit wordt echt een leuke loopavond. En als je het lopen niet ziet zitten, kom dan gewoon mee supporteren. Want ook de supporters zullen zich amuseren. De avond wordt afgesloten met een vuurwerk en een dansje. Dit mag je echt niet missen!

O de datum even meegeven: vrijdag 13 september en inschrijven kan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten