dinsdag 2 april 2013

Life is...

Woensdag ging ik met Padi wandelen in plaats van lopen. Ik was wat misselijk thuis gekomen en besloot me die avond kalm te houden. Het zonnetje en de frisse neus deden me deugd en zo ging ik volledig op in het moment. Padi speelde in de laatste sneeuw en een 'ik ben een uurtje weg' werd al vlug bijna 2 uur. Chris belde me op om te checken waar ik was en zo constateerde ik dat ik wel ver afgedwaald was. Ik denk dat ik zo'n 8 km gestapt heb met haar.

Donderdag was de dagtemperatuur iets aangenamer en de zon was weer van de partij. Mijn baas stuurde me vroeger naar huis en zo komt het dat ik om 16u30 vertrok voor een toerke lopen. Deze keer stond ik na een uurtje netjes terug op de stoep en klokte af op juist 10 km. Zalig was het dit gestolen moment.

's Avonds was Cissela nog eventjes aanwezig en de kids hielden een klein verkleedpartijtje. Grappig en leuk.
En dan brak het paasweekend aan. Het startte in mineur, kicked in the ass by life met een vreselijke spanningshoofdpijn tot gevolg. Om frisse wind door het hoofd te krijgen ben ik om 9u met de vriendinnen 45 km gaan baggeren in de modder. Ik was mijn schoenenovertrekjes vergeten aan te doen. Op het einde waren mijn voeten echte ijsklompen. Goede vrienden zijn van Brussel terug naar Lede komen wonen en in de namiddag ben ik met de kids eventjes gedag gaan zeggen. Het was een gezellige babbel.

Zondag ben ik met Padi gaan trailrunnen in Lede. Het is altijd leuk om te constateren dat verslaafde mensen ook hun weg naar de natuur gevonden hebben...
We liepen 15km het mountainbikeparcours af. Man, we hingen tot aan onze oren vol modder. Padi vloog van links naar rechts, rolde zich in iedere weide languit in het gras en zag er op het einde gewoon groen uit. Het was zaaaalig. Het is hier dat de hoofdpijn eindelijk is overgegaan...runningtherapy...werkt altijd. Ik heb haar wel in de douche moeten steken want ze was echt vies en vuil van in de modder te ravotten. 's Avonds was er het onverwachtse diner met vrienden en zo verdwenen de laatste zorgen.

Maandag stond de 15e Fillierstocht van de oud scouts uit Meldert op het programma. We waren met zo'n 35 oud scouts aanwezig, jong en oud, groot en klein. De wandeling was 11 km lang door de bossen en velden met 4 lekkere stops er in. We sleurden de buggy's echt overal door.


En zo werd een weekend dat negatief geladen en begonnen was toch positief en mooi.

"Sometimes life kicks you in the ass cause life's a bitch and then you die. But hey, so what, get over it and move on with the right attitude. What comes around, goes around."

1 opmerking:

  1. Hey Wisken,
    when life kicks you in the ass there's only one thing you can do : kick back harder. You did :-) You go girl!

    BeantwoordenVerwijderen