dinsdag 29 oktober 2013

For the homies

We zijn weg...op naar New York. Wie het allemaal graag een beetje volgt, hier enkele tips.

De openingsceremonie is op 1 november om 22u30 BT (Belgische tijd). Je kan het volgen op 7online.com. Zoek naar de Belgische vlag en een klein meisje met een grote smile op haar gezicht. Ik zal onze vlag mooi recht houden en de meest vrolijke lopertjes rond mij hebben (hopelijk).

De marathon is op zondag 3 november. Bart en ik zitten in een verschillende wave en hebben dus ook een verschillend start uur. Maar er zijn enkele mogelijkheden om ons te volgen.

Bart heeft startnummer 15748 en start om 15u40 BT.
Ikzelf heb nummer 49649 en start om 16u30 BT.

Er is een app voor de mobieltjes en je kan ons live via de site van de marathon zelf volgen. Lees er alles over op deze link. Verder zal ik, als er free wifi is, wel af en toe wat posten op smoelenboek.

Wie wil, kan zich ook wagen aan een gokje betreffende mijn eindtijd. Een geschenkje, rechtstreeks uit New York is voor diegene die er het dichtste bij zit. Gokken kan tot vrijdag 1 november 23u 59min via Facebook en dit blog, is al gelijk waar je het kwijt wilt.

Tip: Ik ben zeer goed getraind en ben er helemaal klaar voor maar ik ben geen race konijn. Laat ons zeggen dat het realistisch is te gokken vanaf 4u. Zeker is dat ik me de benen van het lijf, op een verantwoorde manier, zal lopen.

It's a once in a lifetime marathon.


 

4 opmerkingen:

  1. Heel veel succes en geniet er van!
    Groetjes, Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 3u56min44sec ga je erover doen! New York en het vlaggendragen zal je de nodige boost geven om dit te bereiken ;) Geniet ervan! Groeten, Daphni

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop dat je onder de 4u finisht, maar ik weet uit ervaring hoe moeilijk dat het is. Ik gok op een tijd van 4u 04minuten en 12 seconden. Het allerbeste toegewenst!
    Ine.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik wens je veel succes vandaag !!
    Guy

    BeantwoordenVerwijderen