dinsdag 18 september 2012

Bear Trail - Week 6

De foto's en de filmpjes beginnen volop te circuleren. Via sms werd ik wat op de hoogte gehouden van hun prestaties.

Ondertussen heb ik alle namen van hun compagnie. Ze waren met 2 teams:

The Chocolat Boys - Chris (149), Bart (162), Dries (150) en Keevy (136)
MTB Syndicate - Boulet (107), Gert (114) en Christophe (111)

Ze hebben allen al goed tot zeer goed gereden. Chris is in de Masters op plaats 10 gefinished. Via facebook kan je op de pagina van Douro Bike Race naar een filmpje kijken van elke dag. Heel mooie samenvatting en onze mannen zitten wel in ieder met hun kunsten.

Het mooiste vind ik persoonlijk dat van dag 3. Bijna op het einde (3:10) stapt Chris over de rivier met zijn fiets over zijn schouders. De fietser voor hem is Bart.
Gisteren zijn ze moe maar voldaan (allé, dat denk ik toch) thuis gekomen. Zijn ogen blonken. Ik denk dat dit voor hem voor herhaling vatbaar is. De compagnie was fijn, de organisatie super en het fietsen top. To be continued...

 Ik ben de afgelopen dagen elke dag heel vroeg in mijn bedje gekropen. Ik wou voldoende op krachten zijn om vrijdag de Energizer Night Run te lopen. Samen met een 8-tal lopers uit Wanzele, waaronder Neefken, zijn we naar het Rivierenhof in Deurne getrokken.

Het is een leuk concept alhoewel het voor mij weer wennen was aan die massa deelnemers: 4.196 starters. Iedereen kreeg een mooi T-shirt die men tijdens het lopen moest dragen en een petzel. Er waren heeel veel toeschouwers en die schreeuwden je iedere centimeter vooruit. Het parcours van 9,5 km was in het feeërieke Rivierenhof.

Omdat ik niet wou denken aan mijn buik heb ik me redelijk snel in mijn cocoontje gestoken. Het was de bedoeling om te doseren maar ik had geen zin om er lang over te doen. Dus ben ik op mijn bovengrens gaan lopen. Dat heb ik goed kunnen volhouden maar was toch blij dat ik er van af was.

Ik had geen flauw idee van mijn eindtijd of mijn plaats. Het is pas in de wagen naar huis dat Neefken me liet zien dat ik 8ste vrouw geworden was in mijn categorie en 600ste overall. Ook Neefken, wiens het zijn eerste wedstrijd was, heeft het goed gedaan. Hij is netjes onder het uur gebleven. Blijven trainen hé maat!
De mannen van Wanzele. Goed gedaan allemaal!

1 opmerking:

  1. Ja hallo! 8e vrouw in jouw categorie, niet slecht om zo gesukkeld te hebben met je buik! Wat gaat dat geven als je echt in topvorm bent? Leuk ook dat je man genoten heeft van zijn fietstochtje, zag er spannend uit!

    BeantwoordenVerwijderen